Rabu, 27 Mac 2013

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatah !

* PENGUMUMAN UNTUK DIMENANGI *

Alhamdulillah, akhirnya saya dipilih pemenang GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI. Saya tidak percaya saya mendapat hasilnya tetapi dahulukan saya nak ucaplah jazak'Allah khair (terima kasih) atas sokongan anda.. Terima kasih banyak-banyak =).. Apakah yang saya mendapat hadiah daripada GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI? Nak tahu apa isinya? Okey la, saya mendapat FM Langkawi, Kedah tetapi saya ingin semua ketiga-tiga FM destinasi dan saya tak kisah asalkan saya mendapat hadiah FM itu.

* Sumber ini berkaitan daripada Daniel Zaidi *

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatah !


Hi semua =). Setelah aku menawarkan tentang giveaway yang saya baru mendengar daripada ahli blogger terkenal pada tempoh hari, aku berharap ada diantara korang yang excited/interested untuk join. Pleasela  bagi sokongan, jangan bagi awak malu sendirian boleh tak? Hahaha XD. So yeah sebab kepala aku berceluru , sibuk dengan bekerja maka aku tak sempat nak pikirkan pasal terma dan syarat. Apa punya ahli blogger terkenal ntah main serkap jarang je LOL.

Kembali kepada giveaway tersebut, aku nak bagi tahu anda semua tentang giveaway untuk diberi secara rambang kepada sesiapa yang bertuah tetapi ini saya bukan punya, ahli blogger ini punya giveaway by Best Photography Blog 2012, Daniel Zaidi. JIKA ANDA MENANG, MAKA ANDA SEMEMANGNYA BERTUAH DALAM KALANGAN MEREKA YANG BERTUAH. (oo ko nak cakap sesiapa yang baca blog ko ni memang bertuah la eh??) No, so up to you =)

Nak tahu tak??... Apakah itu dalam giveaway? Tak sabar nak tahu-tahu apa isinya.. Sekarang sesiapa nak melawat ke destinasi yang menarik, please angkat tangan anda dulu.. Haha XD Destinasinya ialah menyelinap ke 3 destinasi bermula Bongkok, Thailand......Jakarta, Indonesia....dan Langkawi, Kedah. Wow best tempatnya menarik.. NAK TAK?

TERMA AND SYARAT-SYARAT EDY 3 DESTINASI GIVEAWAY

1. Bacalah doa supaya murah rezeki.
2. Comment entry ini dengan ayat 'Saya nak menang please!'. Pastu, please satu lagi beri comment dalam ruang blog Daniel Zaidi, ucaplah berterima kasih kepada dia jangan lupa ya tau.
3. Tarikh tutup giveaway pada Rabu bersamaan 3 April 2012.

HADIAH ??




* Seorang akan dipilih. Setiap pemenang  akan menerima 1 tiket ketiga2 FM dari ketiga2 destinasi.. Selain itu, ada lagi hadiah 12 orang lain akan menang salah satu FM tesebut. Dan juga ini adalah lucky draw, pemenang akan dipilih secara rawak melalui sistem berkomputer..

Janganlah bersedih kalau anda rasa peluang untuk anda menang tipis. Jika anda rasa anda amat memerlukan giveaway tersebut, lebih baik anda berdoa.. Itulah terbaik! Sebelum ini, ada pernah giveaway to trip at Janda Baik, Pahang sebagai seorang VIP Guest. Giveaway ini bermain teka-teka berapa harga jam tangan yang berjenama. Cuba tengok dan pergi ke ruang blog dia ya.. So, GUD LUCK =)

* Sumber ini berkaitan daripada Daniel Zaidi *

SELAMAT MAJU JAYA KENGKAWAN =P

Jazak'Allah Khair for your reading this entry !

2 ulasan :

  1. singgah & follow sini dari GA yang sama
    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    BalasPadam
  2. Jom join Giveway saya. Boleh dpt FREE Product Alpha Lipid;)

    http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

    BalasPadam